[ York ] 英國北部的古城


The cherry blossoms in the garden around the York Minister.

Date of Travel: April 29, 2006
Getting There: National Rail from Birmingham to York
Time Spent There: 1 day
Weather Condition: Sunny!



The river that runs through the city – River Ouse

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s